Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
rocky17 (1513 niezalogowanych)
1 Post

(Fiona66)
Wiking
oferta Grzesia jest z przed tygodnia, a nie 2 miesiecy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Fiona66 napisał:
Widzę ,że Cię rechot ... ogarnął...! ,
Jednak jak DOKŁADNIE PRZECZYTASZ JEGO POST...I TO Z DOKŁADNYM ZROZUMIENIEM PISANEGO TEKSTU..
To zrozumiesz iż ŚMIEJESZ SIĘ SAM ZE SIEBIE...

Ja już tego tłumaczyć nie będę i tak pewnie tego nie zrozumiesz...!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
sprawdzilam jeszcze raz

i sie zgadza
oferta Grzesia jest z przed tygodnia
na nia odpowiedzial Luki (ze spelnia wymagania)

To o co tobie jeszcze biega ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Fiona66 napisał:

Również wdług mnie chłopakowi zapewne chodziło o pierwszego posta w tym temacie co nie zmienia faktu że:
(I tu pisze do Gabriela)
Po pierwsze primo: chłopak nie musi byc oblatany na forach(przynajmniej na tym, co widac po liczbie postow) i stad mógł nie zauwazyc kiedy post był napisany, a nie każdy jest tak skupiony na szczegółach jak Ty.
Po drugie primo: Patrz punkt pierwszy.Chłopak wcale nie musi wiedziec co to jest Pw.
Po trzecie primo: Na sto,a nawet na 200% chłopak chciał zaistniec na forum i dlatego napisał swojego posta
Masz Ty coś z bańką na punkcie tego istnienia na forum,to akurat jest w tym wszystkim najpewniejsze.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Fiona66 napisał:
sprawdzilam jeszcze raz

i sie zgadza
oferta Grzesia jest z przed tygodnia
na nia odpowiedzial Luki (ze spelnia wymagania)

Fiona to nie jest oferta Grzesia... to jest oferta znaleziona w dziale ogłoszeń i skopiowana do forum. Jest tez podany nr telefonu i napisane, ze odpowiadają tylko na oferty spełniające wymagania . ODPOWIADAJĄ... znaczy, ze trzeba sie z nimi skontaktowac , a nie czekac na tel. od nich , tak jak luki. Ale chłopak mogł tego nie załapac, ma prawo.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Fiona66 napisał:sprawdzilam jeszcze raz
.....................................

Czyżbym mało czytelnie napisał....

CZYTAJ TEKST ZE ZROZUMIENIEM...

Jednak niech tam...

Grześ faktycznie zamieścił ogłoszenie... jednak jako przykład ...a nie jako Swoje...

A Sam ściągnął go z... DZIAŁ OGŁOSZENIA ...Dam pracę ...
A tam na drugiej stronie jest to ogłoszenie... pod następującą ...DATĄ...2010-02-28-12:08:12....

Zawsze piszę , iż czytanie tekstów ze zrozumieniem nie powinno boleć , niemniej jeżeli Komuś mgła z nad garów umysł zaćmiewa to już nie moja wina...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
gabriel napisał:

Zawsze piszę , iż czytanie tekstów ze zrozumieniem nie powinno boleć , niemniej jeżeli Komuś mgła z nad garów umysł zaćmiewa to już nie moja wina...[/color]

dopiero teraz ogarnal mnie szczery rechot

faktycznie niewielu potrfai zaistniec tak jak ty, na niejednym forum
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Fiona66 napisał: dopiero teraz ogarnal mnie szczery rechot faktycznie niewielu potrfai zaistniec tak jak ty, na niejednym forum
TYLKO , że Ja na każdym innym Forum od samego początku... jestem zawsze SOBĄ... a nie za każdym razem kimś innym...
I to uważam... NAJBARDZIEJ WAS BOLI...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok